CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 9 May 2012

antara benua


assalamualaikum readers
last week kitorang buat conversation between iskandarian 0610
rindu sangat sama mereka dehh

dok kat Jordan kira ok lah sebab nak arrange masa dengan dorang pun senang
sebab beza cuma 5 jam je dengan Malaysia
cuma yang x bestnye skype waktu petang Jordan adalah waktu yang sangat2 internet lembab
almaklumlah negara dunia ketiga
so yang banyak cakap adalah mereka dan saya hanya mendengar sahaja sbb x clear..huhu

mula2 kitorang guna skype
let me introduce from left 
Faezy- currently in Beijing taking mandarin language
Syuhada - same with faezy and u know what she is Faezy fiancee..haha
Farhah Nabilah - in Terengganu
Nabilah Aisyah - Intec, going to the Usa this august taking actuarial science
Shafiq - in Korea taking foundation in Korean language soon to be an engineer



then kitorang guna oovoo plak sebab line untuk skype dah x ok
see gambar kat bawah ni pun clear kan
tambah sorang lagi rahman- in al-azhar taking medicine


cuma cakap ada echo sket la
lepas tu semua iskandarian cepat2 download oovoo software supaya boleh join ktorang..haha
rindu korang semua..
nanti lepas raya buat reunion masa faezy ngan syue kahwin..hehehe
daa^^


notakaki 1: dah nak final exam..cuak! perlukan motivator terbaik
notakaki 2: jumpa hobi baru- jadi peminat sophea isabella..haha

No comments:

Post a Comment