CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 14 July 2012

comeback

hye readers semua
xtaw la apa yg busy sgt smpai blog ni kesepian..hehe
*bunyi mcm lonely je*

just nak summarize sket2 spanjang hampir 2 bulan bercuti
firstly, sy balik msia masa summer break 2 minggu hari tu
bukan homesick ya
tapi meraikan kehadiran orang baru dlm family



kak syu, welcome to our family ya^^
congratulation to both of you <25 may 2012>

balik malaysia hari tu pun xde lah bercuti sangat
sebab BUSY..cehh bajet mcm tolong banyak benda je
act kepenatan sebab kena overcome jet-lag and weather malaysia
xpernah2 jet-lag masa gi mana2 dulu, tup2 jadi cmni sebab smpai msia mlm
so lpas tdo lama dlm flight jgnlah tdo lagi lpas landing, confirm jet-lag
tapi sbb dh smpai malam kan..hmm

pastu weather kat msia yg panas dan lembap
(pdahal jordan lagiiii panas, 42C)
tapi panas jordan xberpeluh
kat msia yg lembap myebabkan muka sy gatal2 + selesema yg mlampau
n kmuncaknya masa majlis di pihak kami..
nasib baiklah sembuh b4 majlis..klau x rasa nak pkai topengg

so xde apa yg mnarik mlainkan entry2 basi sahaja
sekarang tgh summer sem
xlama..sebulan setengah je
tapi ade 3 kali exam utk setiap subjek
n silabus lebih kurang cm sem2 biasa yg ade 3-4 bulan
tapi ada lagi 1-2 chapter yg dikeluarkan dari silabus
sungguhlah hectic n thats why x sempat2 update blog

till then~~


notakaki1: menghitung hari bila rumah baru nak siap n boleh pindahh..weee
notakaki2: bulan 7 adalah bulan di mana birthday ramai orang yg berjaya tinggalkan kesan dlm hidup sy..
notakaki3: rindu..

No comments:

Post a Comment